Share |
Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Murren Lihakasvis-Mix

Vaihtoehdot

Tuote Hinta Varastosaldo
Murren Lihakasvis-Mix 9kg (500g x 18)39.00 € Tilattavissa

Lihakasvis-mix on runsaasti kasviksia sisältävä pehmeä lihaa ja kasviksia sisältävä raakapakasteateria. Lihakasvis-mixiä voi käyttää ateriana sellaisenaan tai yhdistellen muuhun ruokintaan, kuten kotiruokaan, kuivamuonaan tai antaa lisukkeena pureskeltavaksi lihaisia luita. Tämä ateria on raakaruokinnassa niin sanottu pehmeä ateria, joten Lihakasvis-mix voi olla avuksi, mikäli koirasi on saanut poikkeuksellisesti liikaa luuta ja vatsa on tämän seurauksena kovana. Lihakasvis-mixin runsas neste- ja kuitumäärä auttaa suolistokuormaa pehmenemään ja liikkumaan helpommin.

Ja mikä tärkeintä; Murren Lihakasvis-mix on tietenkin herrrrrrkullinen!

Murren Classic -ateriat ovat valmiita aterioita, jotka on suunniteltu erityisesti helpottamaan ruokintaa. Näiden avulla tarjoat koirallesi monipuolisia ja ravintorikkaita aterioita. Aterioita on aina tarkoitus antaa vaihtelevasti, jotta koirasi saa kaikki tarvitsemansa ravintoaineet ravinnostaan. Moniin raakapakasteaterioihin on lisätty sekä luut, lihat, sisäelimet että kasvikset ja kasviöljyt, mikä tekee aterioista erityisen käteviä.
 
Ateria on osa kokonaisruokavaliota. Luuttomia lihakasvisaterioita tulisi olla 50–70 % lemmikkisi ruokavaliosta.

Koostumus
Nauta(liha, -maha, -rusto ja -maksa), kasvikset (jäävuorisalaatti, kurkku, nokkonen), rypsiöljy, pellavansiemenöljy, mustikka, sitruskuitu, valkosipuli.

Ravintoaineet / 100 g
proteiini 11,70
rasva 9,73
tuhka 2,35
kosteus73,09
kalsium 0,86
Fosfori 0,61
Energia 612 KJ / 146 Kcal