Share |
Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Murren Hepo-Mix

Vaihtoehdot

Tuote Hinta Varastosaldo
Murren Hepo-Mix laattoina 10kg (n.240g kpl)65.00 € Tilattavissa
Murren Hepo-Mix pullina 6kg (1kg x 6)46.00 € Tilattavissa

Laatikossa on 42 kappaletta noin 240 gramman levyjä. Levyjen annostelu on helppoa ja sulattaminen nopeampaa verrattuna suurempiin pötköihin. Jos koko levy ei tule syötyä kerralla, voi sulaneen aterian säilyttää jääkaapissa ja tarjota seuraavalla aterialla tai seuraavana päivänä! Ateria on valmis käytettäväksi sellaisenaan, mutta niin halutessasi voit yhdistellä eri aterioita ja lihoja. Jos koiralla on ruoka-aineiden suhteen rajoitteita, voidaan ateriaa täydentää myös esimerkiksi luuttomalla hevosen lihalla ja rustoilla sekä luilla.

Hepo-mix soveltuu kaikille koirille päivittäiseen ruokintaan, mutta se on suunniteltu erityisesti allergisen koiran eliminaatiodiettiin. Useimmat allergiset koirat sietävät hyvin hevosen lihaa ja vihreitä mietoja kasviksia. Hepo-mix on täysin viljaton ateria, joka sisältää ainoastaan hevosen lihaa (mukana paistilihat), jauhettua hevosen rustoluumateriaalia 6 %, sisäelimiä ja vihreitä kasviksia. Hevosen liha on hyvä- laatuista ja proteiinipitoista, jolloin se sopii hyvin aktiivisten koirien ruokintaan. Ateriaan on lisätty luonnolliseksi kalsiumin lähteeksi pieni määrä hevosen jauhettua luumateriaalia.

Murren Classic -ateriat ovat valmiita aterioita, jotka on suunniteltu erityisesti helpottamaan ruokintaa. Näiden avulla tarjoat koirallesi monipuolisia ja ravintorikkaita aterioita. Aterioita on aina tarkoitus antaa vaihtelevasti, jotta koirasi saa kaikki tarvitsemansa ravintoaineet ravinnostaan. Moniin raakapakasteaterioihin on lisätty sekä luut, lihat, sisäelimet että kasvikset ja kasviöljyt, mikä tekee aterioista erityisen käteviä.

Vaikeasti allergisen koiran ruokinta saatetaan joutua pitämään pitkiäkin aikoja tai jopa pysyvästi rajattuna vain muutamiin raaka-aineisiin. Henkilökuntamme auttaa mielellään tällöin mahdollisesti tarvittavien lisäravinteiden ja suoliston kuntoa tukevien valmisteiden valinnassa.

Koostumus
Hevonen(liha, keuhko, luu, maksa, sydän, rasva, perna, rusto (luumateriaali 6 %)), kasvikset (jäävuorisalaatti, kurkku),camelinaöljy, sitruskuitu ja nokkonen.

Ravintoaineet / 100 g
proteiini 15,3
rasva 10,3
kosteus 68,6 
kalsium 1,2
fosfori 0,7