Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Kurssit

Kaikki kurssimme toteutetaan enintään viiden koiran pienryhmissä, jolloin jokainen koirakko saa yksilöllistä koulutusta. Parhaan oppimisen saavuttamiseksi kouluttamme jokaisen koiran erikseen. Vuoroaan odottavat koirat pidetään autossa, jos mahdollista. Teemme tunnin lopuksi myös ryhmäharjoituksia, jolloin koirat oppivat työskentelemään häiriön alla ja tottuvat toisten koirien läsnäoloon. Harjoitukset ovat suunniteltu niin, että jokainen voi harjoitella oman koiransa osaamistason mukaan ja nostamme vaatimustasoa koiran oppimisen edetessä.

Kurssien hinnat ja pituudet vaihtelevat, löydät nämä tiedot jokaisesta kurssiesittelystä. Kaikilla kursseilla on helleraja +25 astetta ja pakkasraja -10 astetta. Jos kurssikertaa ei pysty järjestämään sisätiloissa, kurssin pituus siirtyy viikolla eteenpäin. 

Tutustu alla kurssivalikoimaamme ja ilmoittaudu mukaan mieleisellesi kurssille! Mikäli haluamaasi kurssia ei ole juuri nyt alkamassa, voit lähettää yhteystietolomakkeen, jolloin otamme yhteyttä kun valitsemasi kurssin alkamisajankohta varmistuu.

Pikkupentujen sosiaalistamisryhmä

Ässä pikkupennuissa.

Pikkupentujen sosiaalistamisryhmä on tarkoitettu 7-20 viikkoisille pennuille. Ryhmässä pentu saa parhaan sosialistamiskautensa aikana tutustua erilaisiin asioihin, joita sen tulisi myöhemmässä elämässään luontevasti kohdata. Pennut saavat leikkiä keskenään ja sen ohella tutustutaan erilaisiin ihmisiin, ääniin, alustoihin ja hajuihin. Teemme leikin varjolla myös muutamia helppoja tottelevaisuusharjoituksia. Kouluttaja antaa mielellään neuvoja pentuajan haasteisiin. Tarvittaessa pienet ja isot pennut jaetaan omiin ryhmiinsä.

Ryhmä pidetään ulkona Muistolan kaukalossa. Hinta 6,00€/ kerta. Varaathan käteistä mukaan.
non-stop, ei rajoituksia osanottajamäärässä.


Keskiviikkoisin klo 17.30-18.00
Kouluttaja Terhi Anttila


Torstaisin klo 17-17.30
Kouluttaja Peppiina Uotila

Pentukurssi

Regina temppuilee.

Pentukurssi on tarkoitettu 3-12 kk ikäisille pennuille. 

Kurssilla opetellaan koiran ja omistajan välistä yhteistyötä, oikea-aikaista palkkaamista, leikkimistä pennun kanssa, rauhoittumista, sekä alkeita perustottelevaisuudesta, joka jokaisen koiran olisi aikuisena hyvä hallita. Tutustumme kurssilla myös erilaisiin harrastuslajeihin. Kurssin hinta on 85€ sisältäen kuusi harjoituskertaa. Keskiviikon ja perjantain kurssit pidetään Muistolassa ulkona. 


Keskiviikkoisin 11.10. alkaen klo 18.15
Kouluttaja Terhi Anttila
KURSSI TÄYNNÄ

Perjantaisin 3.11. alkaen klo 17
Kouluttaja Terhi Anttila
2 PAIKKAA VAPAANA


Arkitottelevaisuus-kurssi

Arkitottelevaisuuden alkeiskurssi on tarkoitettu aikuisille tai pentukurssista eteenpäin jatkaville koirille. Kurssilla opetellaan perustottelevaisuutta, jota jokainen koira tarvitsee. Harjoittelemme palkitsemaan koiraa oikein ja hiomme omistajan ja koiran välistä yhteistyötä. Kurssi antaa hyvän pohjan myös tavoitteelliseen harrastamiseen. 

HUOM! Keskiviikon kurssin hinta on 85,00 € sisältäen kuusi harjoituskertaa. Perjantain kurssin hinta on 42,00€ sisältäen kolme harjoituskertaa.


Kouluttaja: Terhi Anttila

Käytännönkerrat keskiviikkoisin 11.10. alkaen klo 19.30.
KURSSI TÄYNNÄ

Käytännönkerrat perjantaisin 6.10. alkaen klo 18.15.
 

Nenäkurssi

Tassu arkitottiksessa

Nenänkäyttö-kurssi  kaiken ikäisille koirille. Harjoittelemme nose workin ja jälkityöskentelyn alkeita. Nenänkäyttö on koiralle luontaista ja se on erittäin hyvää aktivointia koiran pääkopalle. Kurssiin kuuluu kolme käytännönkertaa. Kurssin ensimmäinen kerta järjestetään Luonnontassun sisätiloissa ja kaksi viimeistä kertaa metsässä/ pellolla Tyrväänkylässä. Kurssimaksu on 79€ ja se sisältää jokaiselle koirakolle oman eucalyptus hydrolaatin. Yhden treenikerran kesto on n. 1,5-2h. 

Kouluttaja: Terhi Anttila


Seuraava kurssi alkaa su 1.10. klo 17
Muut kurssikerrat 8.10. ja 15.10.

Höntsäily agility

Tervetuloa höntsäilemään agilityn pariin ja nauttimaan yhteisestä tekemisestä oman koiran kanssa. Ryhmään ovat tervetulleita kaiken ikäiset koiruudet, kunhan rokotukset ovat kunnossa. Harjoitukset pidetään koiran osaamistason mukaan ja niin, että tekeminen on turvallista nuorimmillekkin koirille.  Kurssi pidetään Muistolan koulun vieressä sijaitsevassa kaukalossa, huonon sään sattuessa Luonnontassun sisätiloissa Marttilankadulla. Kurssin hinta on 85€ sisältäen kuusi harjoituskertaa.


Kouluttaja: Peppiina Uotila

Seuraava kurssi alkaa torstai-iltana 19.10. Aikataulu tarkentuu myöhemmin. 


Ohitusreenit

Olisiko kivaa, jos koirasi pystyisi liikkumaan ihmisten ja toisten koirien ilmoilla rennosti? Tule treenaamaan tähän tarvittavia taitoja ohituskurssille.

Kurssilla koirat eivät leiki keskenään eivätkä tutustu toisiinsa lähikontaktissa eikä koiran tarvitse pitää vieraista ihmisistäkään, joten tämä sopii hyvin myös epäsosiaalisemmille tyypeille. Kurssilla keskitymme ohitusharjoituksiin, sekä hihnakäytökseen. Kurssi pidetään ulkona Muistolassa. Hintaa kurssilla on 45€ ja se sisältää kolme käytännönkertaa.


Kouluttaja: Terhi Anttila

Treenit jatkossa Harrasteryhmässä perjantaisin klo 19

Näyttelyreenit

Näyttelykurssi on tarkoitettu koirille, jotka harjoittelevat kehäkäyttäytymistä.  Koiralle voi opettaa kehäkäytöstä omaksi iloksi mätsäreihin tai tavoitteena kilpaileminen virallisissa näyttelyissä. Kurssilla opetellaan hampaiden näyttämistä, koiran seisottamista, kehässä ravaamista ja käyttäytymistä häiriön alla muiden koirakkojen kanssa. Kurssi järjestetään ulkona Muistolassa.  


Kouluttaja: Terhi Anttila

Treenit jatkossa Harrasteryhmässä perjantaisin klo 19

Ilmoittaudu tästä
Rally-toko

Rally-tokossa tärkeintä on ohjaajan ja koiran iloinen yhteistyö, ei niinkään seuraamisen pilkuntarkka paikka tai asennon millintarkka suoruus. Koiraa saa ohjata sekä suullisin käskyin että käsimerkein ja kannustaa koko suorituksen ajan. Rally-toko kehitettiin siis aivan tavallisia koiranomistajia ajatellen. 
Rally-tokossa suoritetaan rata, joka koostuu erilaisista tehtäväkylteistä. Kylttejä on radalla 10-20 kpl 3-5 metrin välein. Koirakko etenee radalla perusseuraamisessa ja suorittaa kullakin kyltillä siinä määrätyn tehtävän. Tehtävät ovat esimerkiksi erilaisia suunnan- ja vauhdin muutoksia, pujoittelua, pyörähdyksiä, peruuttamisia, puolenvaihtoja, erilaisia asentoja ja niiden vaihtoja. Radalla voi olla myös hyppy tai putki sekä nami- tai leluhoukutus. Radan pituus ja liikkeiden vaativuus kasvaa luokasta toiseen siirryttäessä. 

Kurssi sopii niin aloittajille, kuin jo lajiin tutustuneille. Reeneissä edetään koiran osaamistason mukaan ja sen hinta on 85euroa. Kurssi sisältää 6 käytännönkertaa ja se pidetään Muistolan koulun vieressä sijaitsevassa kaukalossa. (Keskuskentän puolella, Nuupalankatu 28, 38210 Sastamala.)


Kouluttaja: Peppiina Uotila

Seuraava kurssi alkaa keväällä 2024

Hajukurssi

Haistelu on koiralle luontaista sekä erittäin mielekästä tekemistä. Tällä kurssilla tutustumme eri hajuihin ja niiden etsintään aloittaen nameista ja edeten hydrolaatteihin. Kurssin tarkoitus on virikkeistää koiraa ja parantaa koirakon suhdetta. Voimme muokata kurssin hajuja toiveiden mukaan, jos haluat vaikka kouluttaa itsellesi sieniä etsivän koiran!

Kurssin hinta on 85€ ja se sisältää kuusi käytännönkertaa. Kurssi pidetään Muistolan koulun vieressä sijaitsevassa kaukalossa, huonon sään sattuessa Luonnontassun sisätiloissa Marttilankadulla. 


Kouluttaja: Peppiina Uotila

Seuraava kurssi alkaa torstai-iltana 19.10. Aikataulu tarkentuu myöhemmin. 

Aktivointikurssi

Aktivointikurssi on joka koiralle sopiva kurssi, jonka tarkoitus on aktivoida koiraa sekä näin parantaa koiran hyvinvointia. Kurssilla tehdään hajutyötä, jumpataan ja temppuillaan. Käytössä on mm. eri kokoisia dobopalloja, agility- sekä hajutyöskentelytarvikkeita. Kurssia voidaan muokata toiveiden mukaan, jos koirakolla on jotain tiettyjä taitoja joita haluaa oppia. Kurssin tarkoituksena on löytää koiralle ja omistajalle yhteistä tekemistä sekä parantaa koirakon suhdetta.

Kurssin hinta on 85€ ja se sisältää kuusi käytännönkertaa. Kurssi pidetään Muistolan koulun vieressä sijaitsevassa kaukalossa. Huonon sään sattuessa Luonnontassun sisätiloissa Marttilankadulla. 

Kouluttaja: Peppiina Uotila

Seuraava kurssi alkaa torstai-iltana 19.10. Aikataulu tarkentuu myöhemmin. 

Ilmoittaudu tästä
Harrasteryhmä

Harrasteryhmä on tarkoitettu esim. vuorotyöläisille tai sellaisille koirakoille jotka eivät syystä tai toisesta pääse joka viikko treeneihin. Koirakko voi sopia kouluttajan kanssa treenaillaanko esim. arkitottista, näyttelyreeniä vai jotain ihan muuta. 

Kurssin hinta on 45€ ja se sisältää 3 treenikertaa. Voit käyttää kurssikerrat milloin haluat, kuitenkin 3kk sisällä maksupäivästä. Tai vaihtoehtoisesti 85€ sisältäen 6 treenikertaa, kerrat käytettävä 2kk sisällä maksupäivästä. Kerro ilmoittautumisen lisätietokentässä haluatko 3 vai 6 treenikertaa. 

Koirakon tulee myös ilmoittaa viimeistään edellisenä torstaina, onko tulossa reeneihin sen viikon perjantaina. Näin kouluttaja ehtii suunnitella treenit valmiiksi.

Kouluttaja: Terhi Anttila

Käytännönkerrat perjantaisin klo 19


Yksilötreenit

Yksilötreenit ovat juuri asiakkaan ja hänen koiransa tarpeisiin räätälöityä täsmäkoulutusta. Esim. muiden koirien kohtaaminen, kontaktin parantaminen tai jonkun koulutusmenetelmän opettelu. Ilmoittaudu yksilötreeneihin niin kouluttajamme on sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Yhdessä saatte sovittua molemmille sopivan ajankohdan treenejä varten. Treenien hinta on 65€/ kerta. 


Kouluttaja: Terhi Anttila