Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Kurssit

Kaikki kurssimme toteutetaan enintään viiden koiran pienryhmissä, jolloin jokainen koirakko saa yksilöllistä koulutusta. Parhaan oppimisen saavuttamiseksi kouluttamme jokaisen koiran erikseen. Vuoroaan odottavat koirat pidetään autossa, jos mahdollista. Teemme tunnin lopuksi myös ryhmäharjoituksia, jolloin koirat oppivat työskentelemään häiriön alla ja tottuvat toisten koirien läsnäoloon. Harjoitukset ovat suunniteltu niin, että jokainen voi harjoitella oman koiransa osaamistason mukaan ja nostamme vaatimustasoa koiran oppimisen edetessä.

Kurssien hinnat ja pituudet vaihtelevat, löydät nämä tiedot jokaisesta kurssiesittelystä. Kaikilla kursseilla on helleraja +25 astetta ja pakkasraja -10 astetta. Jos koulutus joudutaan perumaan kouluttajasta johtuvista syistä, järjestetään osallistujille korvaava kerta. Kursseilla ei ole osallistujan poissaoloista johtuvaa korvausoikeutta. Osallistujalla on estyessään oikeus myydä vuoronsa toiselle koirakolle, edellyttäen että koira on sopiva ko. ryhmään. 

Tutustu alla kurssivalikoimaamme ja ilmoittaudu mukaan mieleisellesi kurssille! Mikäli haluamaasi kurssia ei ole juuri nyt alkamassa, voit lähettää yhteystietolomakkeen, jolloin otamme yhteyttä kun valitsemasi kurssin alkamisajankohta varmistuu.

Ilmoittautuessasi saat kurssi-info ja maksutiedot. Kurssipaikka on varattu sinulle kun olet maksanut kurssimaksun. Kurssimaksun maksamalla kuittaat myös lukeneesi kurssi-infon. Kurssille osallistuminen on mahdollista perua viikkoa ennen kurssin alkua. Tällöin palautamme kurssimaksun takaisin kokonaisuudessaan.Tämän jälkeen tapahtuvasta peruutuksesta peritään puolet kurssin hinnasta, ellei korvaavaa koirakkoa saada tilalle. 

Juoksuisesta nartusta pitää ilmoittaa etukäteen.HUOM! Yllä vahvistettu teksti tulee käytäntöön 1.1.2024 alkaen.


Pikkupentujen sosiaalistamisryhmä

Ässä pikkupennuissa.

Pikkupentujen sosiaalistamisryhmä on tarkoitettu 7-20 viikkoisille pennuille. Ryhmässä pentu saa parhaan sosialistamiskautensa aikana tutustua erilaisiin asioihin, joita sen tulisi myöhemmässä elämässään luontevasti kohdata. Pennut saavat leikkiä keskenään ja sen ohella tutustutaan erilaisiin ihmisiin, ääniin, alustoihin ja hajuihin. Teemme leikin varjolla myös muutamia helppoja tottelevaisuusharjoituksia. Kouluttaja antaa mielellään neuvoja pentuajan haasteisiin. Tarvittaessa pienet ja isot pennut jaetaan omiin ryhmiinsä.

Ryhmä pidetään Muistolan kaukalolla. Hinta 6,00€/ kerta. Varaathan käteistä mukaan.
non-stop, ei rajoituksia osanottajamäärässä.Keskiviikkoisin klo 17.30-18.00 
Kouluttaja Terhi Anttila

Pentukurssi

Regina temppuilee.

Pentukurssi on tarkoitettu alle12 kk ikäisille pennuille. 

Kurssilla opetellaan koiran ja omistajan välistä yhteistyötä, oikea-aikaista palkkaamista, leikkimistä pennun kanssa, rauhoittumista, sekä alkeita perustottelevaisuudesta, joka jokaisen koiran olisi aikuisena hyvä hallita. Tutustumme kurssilla myös erilaisiin harrastuslajeihin. Kurssin hinta on 85€ sisältäen kuusi harjoituskertaa. Keskiviikon ja perjantain kurssit pidetään Muistolassa ulkona. Huonolla säällä sisällä/ helteellä Luonnontassussa.

Kouluttaja: Terhi Anttila


Keskiviikkoisin 21.8. alkaen klo 18.15.

Perjantaisin 28.6. alkaen klo 17Arkitottelevaisuus-kurssi

Arkitottelevaisuuden alkeiskurssi on tarkoitettu aikuisille tai pentukurssista eteenpäin jatkaville koirille. Kurssilla opetellaan perustottelevaisuutta, jota jokainen koira tarvitsee. Harjoittelemme palkitsemaan koiraa oikein ja hiomme omistajan ja koiran välistä yhteistyötä. Kurssi antaa hyvän pohjan myös tavoitteelliseen harrastamiseen. 

Kurssin hinta on 85,00 € sisältäen kuusi harjoituskertaa. 


Kouluttaja: Terhi Anttila


Keskiviikkoisin 26.6. klo 18.15.


Perjantaisin 5.7. alkaen klo 18

 

Yhteislenkki

Yhteislenkki on kaiken ikäisille koirille suunnattu yhteinen hauska ulkoilu. Lenkillä koirat saavat olla kontaktissa toistensa kanssa. Jos haluat seurata koirasi kanssa lenkkilyä vähän kauempaa, sekin onnistuu. Mennään siis aivan koiran ehdoilla. Yhteislenkki on hyvä mahdollisuus sosiaalistaa koiraa, harjoitella yhdessä lenkkeilyn taitoja tai luoda uusia suhteita muiden samanhenkisten kanssa.

Lenkki pidetään Muistolassa ja sen kesto on n. 45 minuuttia, lähtö Keskuskentän vierestä. Hinta 10€/ kerta, varaathan käteistä mukaan.


Kouluttaja: Peppiina Uotila


non-stop, ei rajoituksia osanottajamäärässä

Torstaisin klo 19 RYHMÄ TAUOLLA TOISTAISEKSI
Haku- ja jäljestyskurssiKurssilla harjoitellaan ihmisen hakua sekä jäljestystä. Mukaan voi tulla vasta-alkaja tai jo kokeneempi koirakko. Harjoittelemme peko- hengessä. (Pelastuskoirapuolen etsinnät)

Kurssin kaikki kerrat järjestetään metsässä Tyrväänkylässä. Kurssi sisältää kolme reenikertaa ja kurssimaksu on 85€. Yhden reenikerran kesto n. 1,5-2h. 


Kouluttaja: Peppiina Uotila

Seuraava kurssi alkaa tiistaina 9.4. klo 17

Muut reenikerrat 16.4. ja 23.4.


Junnukurssi

Junnukurssi on suunniteltu auttamaan läpi teini-iän myrskyistä. Tunneilla opetellaan perustottelevaisuutta ja käytetään avuksi erilaisia häiriöitä. Sopii hyvin koirakoille joilla kommunikointi menee kuuroille korville. Kurssilla opetellaan myös palkkausta ja koiran eleiden tulkitsemista. Tavoitteena on koiran ymmärtäminen ja kyky tukea koiraa vaikean iän yli.

Kurssi pidetään ulkona Muistolan kentällä. Kurssin hinta on 85€ sisältäen kuusi harjoituskertaa.


Kouluttaja: Peppiina Uotila

Seuraava kurssi alkaa torstaina 23.7. klo 19

Nenäkurssi

Tassu arkitottiksessa

Nenänkäyttö-kurssi  kaiken ikäisille koirille. Harjoittelemme nose workin ja jälkityöskentelyn alkeita. Nenänkäyttö on koiralle luontaista ja se on erittäin hyvää aktivointia koiran pääkopalle. Kurssiin kuuluu kolme käytännönkertaa. Kurssin ensimmäinen kerta järjestetään Luonnontassun sisätiloissa ja kaksi viimeistä kertaa metsässä/ pellolla Tyrväänkylässä. Kurssimaksu on 85€ ja se sisältää jokaiselle koirakolle oman eucalyptus hydrolaatin. Yhden treenikerran kesto on n. 1,5-2h. 

Kouluttaja: Terhi Anttila


Seuraava kurssi alkaa sunnuntaina 21.4. klo 14-16

Muut reenikerrat 28.4. ja 5.5.


Höntsäily agility

Tervetuloa höntsäilemään agilityn pariin ja nauttimaan yhteisestä tekemisestä oman koiran kanssa. Ryhmään ovat tervetulleita kaiken ikäiset koiruudet, kunhan rokotukset ovat kunnossa. Harjoitukset pidetään koiran osaamistason mukaan ja niin, että tekeminen on turvallista nuorimmillekkin koirille.  Kurssi pidetään ulkona Muistolan kentällä. Kurssin hinta on 85€ sisältäen kuusi harjoituskertaa.


Kouluttaja: Peppiina Uotila

Seuraava kurssi alkaa tiistaina 23.7. klo 18


Remmirauha- kurssi

Olisiko kivaa, jos koirasi pystyisi liikkumaan ihmisten ja toisten koirien ilmoilla rennosti? Tule treenaamaan tähän tarvittavia taitoja remmirauha- kurssille.

Kurssilla koirat eivät leiki keskenään eivätkä tutustu toisiinsa lähikontaktissa eikä koiran tarvitse pitää vieraista ihmisistäkään, joten tämä sopii hyvin myös epäsosiaalisemmille tyypeille. Kurssilla keskitymme ohitusharjoituksiin, sekä hihnakäytökseen. Kurssi pidetään ulkona Muistolassa. Hintaa kurssilla on 45€ ja se sisältää kolme käytännönkertaa.Kouluttaja: Terhi Anttila

Seuraava remmirauha- kurssi alkaa perjantaina 19.7. klo  18

Näyttelykurssi

Näyttelykurssi on tarkoitettu koirille, jotka harjoittelevat kehäkäyttäytymistä.  Koiralle voi opettaa kehäkäytöstä omaksi iloksi mätsäreihin tai tavoitteena kilpaileminen virallisissa näyttelyissä. Kurssilla opetellaan hampaiden näyttämistä, koiran seisottamista, kehässä ravaamista ja käyttäytymistä häiriön alla muiden koirakkojen kanssa. Kurssi järjestetään Muistolassa.

Kurssi sisältää 3 käytännönkertaa ja sen hinta on 45€.


Kouluttaja: Terhi Anttila

Seuraava kurssi alkaa perjantaina 19.7. klo 19


Ilmoittaudu tästä
Rally-toko

Rally-tokossa tärkeintä on ohjaajan ja koiran iloinen yhteistyö, ei niinkään seuraamisen pilkuntarkka paikka tai asennon millintarkka suoruus. Koiraa saa ohjata sekä suullisin käskyin että käsimerkein ja kannustaa koko suorituksen ajan. Rally-toko kehitettiin siis aivan tavallisia koiranomistajia ajatellen. 
Rally-tokossa suoritetaan rata, joka koostuu erilaisista tehtäväkylteistä. Kylttejä on radalla 10-20 kpl 3-5 metrin välein. Koirakko etenee radalla perusseuraamisessa ja suorittaa kullakin kyltillä siinä määrätyn tehtävän. Tehtävät ovat esimerkiksi erilaisia suunnan- ja vauhdin muutoksia, pujoittelua, pyörähdyksiä, peruuttamisia, puolenvaihtoja, erilaisia asentoja ja niiden vaihtoja. Radalla voi olla myös hyppy tai putki sekä nami- tai leluhoukutus. Radan pituus ja liikkeiden vaativuus kasvaa luokasta toiseen siirryttäessä. 

Kurssi sopii aloittajille. Reeneissä edetään koiran osaamistason mukaan ja sen hinta on 85 euroa. Kurssi sisältää 6 käytännönkertaa ja se pidetään ulkona Muistolan kentällä.


Kouluttaja: Peppiina Uotila

Seuraava kurssi alkaa torstaina 25.7. klo 17


Hajukurssi

Haistelu on koiralle luontaista sekä erittäin mielekästä tekemistä. Tällä kurssilla tutustumme eri hajuihin ja niiden etsintään aloittaen nameista ja edeten hydrolaatteihin. Kurssin tarkoitus on virikkeistää koiraa ja parantaa koirakon suhdetta. Voimme muokata kurssin hajuja toiveiden mukaan, jos haluat vaikka kouluttaa itsellesi sieniä etsivän koiran!

Kurssin hinta on 85€ ja se sisältää kuusi käytännönkertaa. Kurssi pidetään Luonnontassun sisätiloissa Marttilankadulla. 


Kouluttaja: Peppiina Uotila

Seuraava kurssi alkaa tiistaina 23.7. klo 17


Aktivointikurssi

Aktivointikurssi on joka koiralle sopiva kurssi, jonka tarkoitus on aktivoida koiraa sekä näin parantaa koiran hyvinvointia. Kurssilla tehdään hajutyötä, jumpataan ja temppuillaan. Käytössä on mm. eri kokoisia dobopalloja, agility- sekä hajutyöskentelytarvikkeita. Kurssia voidaan muokata toiveiden mukaan, jos koirakolla on jotain tiettyjä taitoja joita haluaa oppia. Kurssin tarkoituksena on löytää koiralle ja omistajalle yhteistä tekemistä sekä parantaa koirakon suhdetta.

Kurssin hinta on 85€ ja se sisältää kuusi käytännönkertaa. Kurssi pidetään ulkona Muistolan kentällä.

Kouluttaja: Peppiina Uotila

Kurssi tauollaIlmoittaudu tästä
Harrasteryhmä

Harrasteryhmä on tarkoitettu esim. vuorotyöläisille tai sellaisille koirakoille jotka eivät syystä tai toisesta pääse joka viikko treeneihin. Koirakko voi sopia kouluttajan kanssa treenaillaanko esim. arkitottista, näyttelyreeniä vai jotain ihan muuta. 

Kurssin hinta on 45€ ja se sisältää 3 treenikertaa. Voit käyttää kurssikerrat milloin haluat, kuitenkin 3kk sisällä maksupäivästä. Tai vaihtoehtoisesti 85€ sisältäen 6 treenikertaa, kerrat käytettävä 2kk sisällä maksupäivästä. Kerro ilmoittautumisen lisätietokentässä haluatko 3 vai 6 treenikertaa. 

Koirakon tulee myös ilmoittaa viimeistään edellisenä torstaina, onko tulossa reeneihin sen viikon perjantaina. Näin kouluttaja ehtii suunnitella treenit valmiiksi.

Kouluttaja: Terhi Anttila

Käytännönkerrat perjantaisin klo 19Yksilötreenit

Yksilötreenit ovat juuri asiakkaan ja hänen koiransa tarpeisiin räätälöityä täsmäkoulutusta. Esim. muiden koirien kohtaaminen, kontaktin parantaminen tai jonkun koulutusmenetelmän opettelu. Ilmoittaudu yksilötreeneihin niin kouluttajamme on sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Yhdessä saatte sovittua molemmille sopivan ajankohdan treenejä varten. Treenien hinta on 70€/ kerta. 


Kouluttaja: Terhi Anttila