Share |
Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Effektri dog- öljy

Vaihtoehdot

Tuote Hinta Varastosaldo
Effektri Balance dog 250ml28.00 € Tilattavissa
Effektri Balance dog 500ml38.00 € Tilattavissa
Effektri Balance dog 1000ml55.00 € Tilattavissa
Effektri Balance equi 1000ml55.00 € Tilattavissa
Effektri Balance equi 5000ml220.00 € Tilattavissa
Effektri Gold 500ml - omega-3 + nivelravinteet49.00 € Tilattavissa
Effektri Gold 1000ml - omega-3 + nivelravinteet65.00 € Tilattavissa
Effektri Gold Equi 1000ml - omega-3 + nivelravinteet65.00 € Tilattavissa

Miksi Effektri Omega-3 koiralle?

Effektri Omega-3 Dog on kehitetty helpottamaan arkeasi. Yksi tuote perheesi kaikenikäisille koirille. Voit valita Effektri Omega-3:n mm. huonokuntoiselle iholle, turkille, nivelvaivoihin, palautumiseen, hormonaalisen tasapainon palauttamiseen ja ylläpitämiseen, kuiville ja halkeileville tassuille sekä atopialle. Omega-3-tuotetta valittaessa ydinasia on riittävä omega-3-sarjan EPA ja DHA-rasvahappojen määrä sekä imeytymisen varmistaminen. Valitse oikea pullokoko, käytä kätevää annostelunokkaa ja lorauta oikea määrä kullekkin perheenjäsenelle.

+ Kuivalle ja hilseilevälle iholle, karvanlähdön hillitsemiseen sekä hiivan poistamiseen

+ Runsaasti välttämättömiä rasvahappoja, jotka ravitsevat ihoa ja parantavat ihon luontaista suojakerrosta.

+ Suojaa tassuja ja kynsiä halkeilulta.

+ Alentaa haitallisten bakteerien aktiivisuutta

+ Vaikuttaa luuston terveyteen

+ Tukee atopian ja muiden ihotulehdusten hoitoa.

+ Työ-, urheilu- ja metsästyskoiran palautumisen tehostamiseen

+ Suojaa koiran elimistöä kovassa rasituksessa

+ Suojaa lihaksia, niveliä ja jänteitä sekä ylläpitää niiden joustavuutta.

+ Parantaa oppimiskykyä ja tukee aistien kehitystä

+ Tukee luustonrakenteen kehittymistä

+ 100% luonnonmukainen ja GMO-vapaa

Hyvänmakuinen! Myös närästysherkille koirille. Effektrissä käytetty laadukas kalaöljy on puhdistettu epäpuhtauksista ja kalan proteiineista, jotta tuote soveltuisi paremmin allergiaherkille koirille. Effektri on suojattu hyvin hapettumiselta ja imeytyvyys on maksimoitu extra-neitsytoliiviöljyn polyfenoleilla, jonka johdosta voit valita vapaasti päivittäisen annosteluajankohdan. Helppo annostella ruoka-annoksen yhteyteen. Tuotteen säilyvyys avaamattomana pullotuksesta 3 vuotta. Säilytä avattu pullo jääkaapissa. Käytä pakkaus 4 kuukauden aikana avaamisesta. Tarkka ravintosisältö lisätietoja kohdassa.

Tiesitkö?

EFSA ( Euroopan elintarviketurvallisuus ) on hyväksynyt yhteensä 17 myönteistä terveysväittämää Effektrissä käytetyn kala-oliiviöljysekoituksen vaikuttaville aineille. Lääkelaatuisen extra-neitsytoliiviöljyn polyfenolit tekevät Effektristä bioaktiivisen, joka pitää omega-3-sarjan EPA:n ja DHA:n ja sekä muut rasvahapot ( omega-3,6,7 ja ) toimintakykyisinä ja imeytyvässä muodossa. Oliiviöljyn bioaktiiviset polyfenolit ovat saaneet ainoana antioksidanttina hyväksytyn EFSA:n terveysväittämän: ” Oliiviöljyn polyfenolit ( 5mg/vrk ) suojaavat veren rasvahappoja hapettumiselta ”

Effektri pullotetaan turvallisiin pakkauksiin, jotka pitävät tuotteen stabiilina, eikä hapettumista ilmene vuosienkaan varastoinnissa.

HUOM! Tuotteen käytön alussa kuona-aineiden vauhdikas erittyminen voi aiheuttaa esim. kutinaa, ihon punoitusta tai löysää vatsaa. Annostelua kannattaa tällöin pienentää ja nostaa pikkuhiljaa kohti suositusta.

Koostumus: 20ml Effektriä

Omega-3 (EPA ja DHA) villikalaöljy

Noudattaa kestävän kalastuksen periaatteita.

Lääkelaatuinen extra-neitsytoliiviöljy ( Espanja )

Luonnollinen D- ja E-vitamiini

Valmistettu EU:n määrittelemien tiukkojen laatustandardien mukaisesti.

Ainesosat ja ravintoarvot:

Energia 164kcal/688kj

Proteiini 0g

Tuhka 0g

Raakarasva 18,33g

Raakakuitu 0g

Rasvahappoprofiili

Tyydyttyneet rasvahapot 4077mg

Tyydyttymättömät rasvahapot 9148mg

Omega-9 7278mg

Monityydyttymättömät rasvahapot 4823mg

Omega-6 700mg

Omega-3 3766mg

C20:5(EPA) 2118mg

C22:6(DHA) 958mg

Flavonoidit (polyfenolit) 5mg

D-vitamiini 1,66mcg

Suositeltava päivittäinen annostus osana terveellistä ja monipuolista ruokintaa:

0,20ml /kg.

Säilytä avaamaton pullo huoneenlämmössä auringonvalolta suojattuna.

Säilytä avattu pullo viileässä ja valolta suojattuna. Käytä 3-4kk aikana avaamisesta

Tutkimus, turvallisuus ja tehokkuus

ovat helppouden lisäksi sinun ja eläintesi etuoikeus, kun käytössänne on Effektri Omega-3. Näiden tärkeiden asioiden koostamiseksi yhteen pakettiin, on tehty liki 30-vuoden tuotekehitys- ja tutkimustyö. Kehitys jatkuu edelleen tutkimuslaitoksissa Suomessa, Norjassa, Islannissa, Hollannissa, Italiassa ja Espanjassa. Meidän tavoitteena on kasvaa johtavaksi ravitsemuksellista neuvontaa ja korkealaatuisia tuotteita tarjoavaksi yritykseksi eläinten hyvinvointimarkkinoilla, jotta sinä voit keskittyä kullanarvoisiin hetkiin yhdessä lemmikkisi kanssa.

Yksi tuote koko perheelle

Nivelrikko, iho-ongelmat, kuivat ja halkeilevat sekä tulehtuneet tassut, haasteita painonhallinnassa, hormonaalista epätasapainoa, lihas- ja niveljäykkyyttä, ravinteet imeytyvät heikosti, toipuminen on hidasta ja energiatasot alhaalla. Mm. näihin haasteisiin yhdistetään usein poikkeava rasva-aineenvaihdunta ja krooninen matala-asteinen tulehdus.

Länsimainen ruokavalio sisältää nykyään usein liikaa omega-6-rasvahappoja verrattuna omega-3-rasvahappoihin. Epätasapainoinen ja yksipuolinen ruokinta, on yksi merkittävä tekijä, joka voi lisätä matala-asteisen tulehduksen syntyriskiä ja tätä kautta terveyshaasteita eläimillä. Omega-3-rasvahappojen (EPA ja DHA) riittävä päivittäinen saanti on ehdottoman tärkeää ihmisten tavoin myös eläimillä. Laadukas polyfenoleja sisältävä kalaöljyvalmiste optimoi solukalvon rasvahappoprofiilia niin, että ravinteiden soluunvienti ja kuona-aineiden erittyminen paranee sekä EPA- ja DHA-rasvahappojen imeytyminen tehostuu. Huolehdi oikeasta painonmukaisesta annoksesta päivittäin.

Patentoitu koostumus

Effektrin erinomaisen imeytyvyyden taustalla ovat tarkkaan valitut raaka-aineet, joissa yhdistyy arktisen ja Välimeren ruokavalioiden parhaat puolet. Tutkimuksissa saatu tieto on pohjana Effektrille, jossa extra-neitsytoliiviöljyn polyfenolit on yhdistetty puhdistetun ja laadukkaan kalaöljyn EPA- ja DHA-rasvahappojen kanssa tavalla, jolla eläin kykenee turvallisesti ja tehokkaasti palauttamaan sekä ylläpitämään normaalin omega-6-/3-rasvahappotasapainon elimistössä pysyvästi. Kalaöljyn laatu ja säilyvyys ovat ensiarvoisen tärkeitä asioita kaikenikäisille koirille, koska hapettuneet öljyt kuormittavat tarpeettomasti elimistön luontaista antioksidanttisuojaa. Effektrissä on vahvin 

mahdollinen suoja hapettumista vastaan. Extra-neitsytoliiviöljy toimii ”hapettumisenestoaineena” ja on ainoa antioksidantti, joka on saanut EFSA:n ( Euroopan elintarviketurvallisuus ) hyväksymän terveysväittämän.

Effektrin toimintamekanismia ja suojaamismenetelmiä on kehitetty vuosikymmenten ajan eri tutkimuslaitoksissa.

Eläinlääkärit suosittelevat imeytyvää omega-3-öljyä

Eläinlääkärit ovat laajasti havainneet Effektrin poikkeuksellisen toimintamekanismin ja sen tuomat hyödyt nivelrikon, tassutulehduksien, iho -ja turkkiongelmien yms. hoidon tukena.

Rajut suunnanmuutokset, kovat harjoitukset pitävällä alustalla, kuiva ja kylmä talvi, harrastaminen karkeilla alustoilla ja useat muut syyt voivat johtaa anturoiden kuivumiseen ja sitä kautta halkeamiseen sekä tulehtumiseen. Riittävän pitkäaikainen ja säännöllinen Effektrin käyttö huoltaa anturoita, voitelee niveliä sekä lisää joustavuutta lihaksissa. Solukalvon optimaalinen rasvahappoprofiili edesauttaa myös ravinteiden imeytymistä solun sisäosiin ja parantaa kuona-aineenvaihduntaa. Tämä voi näkyä nopeasti mm. tehokkaana palautumisena rankoista harjoituksista ja sairauden jälkitiloista.

Miksi Effektri Equi hevoselle?

 

Hevonen on kasvissyöjä, mutta miksi ruokinnan osaksi suositellaan kalaperäistä Effektriä?

Effektrillä on erittäin myönteinen vaikutus mm. palautumiseen, niveliin, lihaksiin ja karvaan sekä hormonaaliseen tasapainoon.

Kalaperäiset omega-3-sarjan EPA-ja DHA-rasvahapot ovat solun ja sitä suojaavan kalvon tärkeitä rakenteellisia osia ja ovatkin tehokkaita vähentämään hevosen elimistön tulehduksellista ympäristöä.

+ Kaikenikäisille poneille ja hevosille

+ Suojaa hevosen lihaksia, niveliä ja jänteitä sekä ylläpitää niiden joustavuutta

+ Edesauttaa vakauttamaan hormonaalista tasapainoa

+ Palautumiseen rankan treenin jälkeen

+ Edistää karvan, ihon ja kavioiden hyvinvointia

+ Erittäin riittoisa: 500kg hevoselle 25ml/vrk. Talleille myös 5000ml pakkaus.

+ Puhdistetun kalaöljyn omega-3-rasvahapot hillitsevät tulehdusta

+ Extra-neitsytoliiviöljyn polyfenolit tehostavat imeytymistä

+ Polyfenolit ja luontainen E-vitamiini hillitsevät hapetusstressiä

+ Valmistettu EU:n määrittelemien tiukkojen laatustandardien mukaisesti.

+ Patentoitu koostumus

Puhdas, luonnollinen ja hyvänmakuinen. Effektri on suojattu hyvin hapettumiselta ja imeytyvyys on maksimoitu extra-neitsytoliiviöljyn polyfenoleilla, jonka johdosta voit valita vapaasti päivittäisen annosteluajankohdan. Tuotteen säilyvyys avaamattomana pullotuksesta 3 vuotta. Säilytä avattu pullo jääkaapissa. Käytä pakkaus 4 kuukauden aikana avaamisesta. Kätevä annostelunokka ( 1000ml ) helpottaa painokilojen mukaista annostelua. Tarkka ravintosisältö alla kohdassa koostumus.

Tiesitkö?

EFSA ( Euroopan elintarviketurvallisuus ) on hyväksynyt yhteensä 17 myönteistä terveysväittämää Effektrissä käytetyn kala-oliiviöljysekoituksen vaikuttaville aineille. Lääkelaatuisen extra-neitsytoliiviöljyn polyfenolit tekevät Effektristä bioaktiivisen, joka pitää omega-3-sarjan EPA:n ja DHA:n ja sekä muut rasvahapot ( omega-3,6,7 ja ) toimintakykyisinä ja imeytyvässä muodossa. Oliiviöljyn bioaktiiviset polyfenolit ovat saaneet ainoana antioksidanttina hyväksytyn EFSA:n terveysväittämän: ” Oliiviöljyn polyfenolit ( 5mg/vrk ) suojaavat veren rasvahappoja hapettumiselta ”

Effektri pullotetaan turvallisiin pakkauksiin, jotka pitävät tuotteen stabiilina, eikä hapettumista ilmene vuosienkaan varastoinnissa.

HUOM! Tuotteen käytön alussa kuona-aineiden vauhdikas erittyminen voi aiheuttaa esim. kutinaa, ihon punoitusta tai löysää vatsaa. Annostelua kannattaa tällöin pienentää ja nostaa pikkuhiljaa kohti suositusta.

Koostumus:  20ml Effektriä

Omega-3 (EPA ja DHA) villikalaöljy

Noudattaa kestävän kalastuksen periaatteita.

Lääkelaatuinen extra-neitsytoliiviöljy ( Espanja )

Luonnollinen D- ja E-vitamiini

Valmistettu EU:n määrittelemien tiukkojen laatustandardien mukaisesti.

Ainesosat ja ravintoarvot:

Energia 164kcal/688kj

Proteiini 0g

Tuhka 0g

Raakarasva 18,33g

Raakakuitu 0g

Rasvahappoprofiili

Tyydyttyneet rasvahapot 4077mg

Tyydyttymättömät rasvahapot 9148mg

Omega-9 7278mg

Monityydyttymättömät rasvahapot 4823mg

Omega-6 700mg

Omega-3 3766mg

C20:5(EPA) 2118mg

C22:6(DHA) 958mg

Flavonoidit (polyfenolit) 5mg

D-vitamiini 1,66mcg

Suositeltava päivittäinen annostus osana terveellistä ja monipuolista ruokintaa:

0,015ml /kg

Säilytä avaamaton pullo huoneenlämmössä auringonvalolta suojattuna.

Säilytä avattu pullo viileässä ja valolta suojattuna. Käytä 3-4kk aikana avaamisesta.

Tutkimus, turvallisuus ja tehokkuus

ovat helppouden lisäksi sinun ja eläintesi etuoikeus, kun käytössänne on Effektri Omega-3. Näiden tärkeiden asioiden koostamiseksi yhteen pakettiin, on tehty liki 30-vuoden tuotekehitys- ja tutkimustyö. Kehitys jatkuu edelleen tutkimuslaitoksissa Suomessa, Norjassa, Islannissa, Hollannissa, Italiassa ja Espanjassa. Meidän tavoitteena on kasvaa johtavaksi ravitsemuksellista neuvontaa- ja korkealaatuisia tuotteita tarjoavaksi yritykseksi eläinten hyvinvointimarkkinoilla, jotta sinä voit keskittyä kullanarvoisiin hetkiin yhdessä lemmikkisi kanssa.

Yksi tuote koko perheelle

Nivelrikko, iho-ongelmat, kuivat ja halkeilevat sekä tulehtuneet tassut, haasteita painonhallinnassa, hormonaalista epätasapainoa, lihas- ja niveljäykkyyttä, ravinteet imeytyvät heikosti, toipuminen on hidasta ja energiatasot alhaalla. Mm. näihin haasteisiin yhdistetään usein poikkeava rasva-aineenvaihdunta ja krooninen matala-asteinen tulehdus.

Länsimainen ruokavalio sisältää nykyään usein liikaa omega-6-rasvahappoja verrattuna omega-3-rasvahappoihin. Epätasapainoinen ja yksipuolinen  ruokinta, on yksi merkittävä tekijä, joka voi lisätä matala-asteisen tulehduksen syntyriskiä ja tätä kautta terveyshaasteita eläimillä. Omega-3-rasvahappojen (EPA ja DHA) riittävä päivittäinen saanti on ehdottoman tärkeää ihmisten tavoin myös eläimillä. Laadukas polyfenoleja sisältävä kalaöljyvalmiste optimoi solukalvon rasvahappoprofiilia niin, että ravinteiden soluunotto ja kuona-aineiden erittyminen paranee sekä EPA- ja DHA-rasvahappojen imeytyminen tehostuu. Huolehdi oikeasta painonmukaisesta annoksesta päivittäin.

HUOM! Tuotteen käytön alussa kuona-aineiden vauhdikas erittyminen voi aiheuttaa esim. kutinaa, ihon punoitusta tai löysää vatsaa. Annostelua kannattaa tällöin pienentää ja nostaa pikkuhiljaa kohti suositusta.

Patentoitu koostumus

Effektrin erinomaisen imeytyvyyden taustalla ovat tarkkaan valitut raaka-aineet, joissa yhdistyy arktisen ja Välimeren ruokavalioiden parhaat puolet. Tutkimuksissa saatu tieto on pohjana Effektrille, jossa extra-neitsytoliiviöljyn polyfenolit on yhdistetty puhdistetun  ja laadukkaan kalaöljyn EPA- ja DHA-rasvahappojen kanssa tavalla, jolla eläin kykenee turvallisesti ja tehokkaasti palauttamaan sekä ylläpitämään normaalin omega-6-/3-rasvahappotasapainon elimistössä pysyvästi. Kalaöljyn laatu ja säilyvyys ovat ensiarvoisen tärkeitä asioita kaikenikäisille koirille, koska hapettuneet öljyt kuormittavat tarpeettomasti elimistön luontaista antioksidanttisuojaa. Effektrissä on vahvin mahdollinen suoja hapettumista vastaan. Extra-neitsytoliiviöljy toimii ”hapettumisenestoaineena” ja on ainoa antioksidantti, joka on saanut EFSA:n ( Euroopan elintarviketurvallisuus ) hyväksymän terveysväittämän. (Lue alta *) Effektrin toimintamekanismia ja suojaamismenetelmiä on kehitetty vuosikymmenten ajan eri tutkimuslaitoksissa. Effektri pullotetaan turvallisiin muovi- ja alumiinipulloihin, jotka pitävät tuotteen stabiilina, eikä hapettumista ilmene vuosienkaan varastoinnissa.

Eläinlääkärit suosittelevat imeytyvää omega-3-öljyä

Eläinlääkärit ovat laajasti havainneet Effektrin poikkeuksellisen toimintamekanismin ja sen tuomat hyödyt nivelrikon, kaviokuumeen, iho- ja karvaongelmien yms. hoidon tukena.

Rajut suunnanmuutokset, kovat harjoitukset pitävällä alustalla, kuiva ja kylmä talvi, harrastaminen karkeilla alustoilla ja useat muut syyt voivat johtaa haasteisiin nivelien ja lihasten kanssa. Riittävän pitkäaikainen ja säännöllinen Effektrin käyttö huoltaa kavioita ja voitelee niveliä sekä lisää joustavuutta lihaksissa. Solukalvon optimaalinen rasvahappoprofiili edesauttaa myös ravinteiden imeytymistä solun sisäosiin ja parantaa kuona-aineenvaihduntaa. Tämä voi näkyä nopeasti mm. tehokkaana palautumisena rankoista harjoituksista ja sairauden jälkitiloista.

Miksi Effektri Gold koiralle?

Effektri Gold tukee terveitä niveliä, kudoksia, ihoa ja luustoa lemmikkisi kehittyessä aikuisesta iäkkäämmäksi. Effektri Gold-öljyn ja komponenttien, kuten MSM:n, glukosamiinin ja kondroitiinin synergistinen vaikutus saa imeytymistehokkuuden omalle tasolle. Effektri Goldilla on positiivinen vaikutus eläimesi hyvinvointiin ja sen käyttäytymiseen tukemalla tervettä ja onnellista ikääntymistä.

Valitse oikea pullokoko, käytä kätevää annostelunokkaa ja lorauta oikea määrä kullekkin perheenjäsenelle.

+ Ikääntyville koirille parantamaan elämänlaatua

+ Suojaamaan niveliä, kudoksia ja luustoa sekä vaimentamaan tulehdusta nivelkudoksessa

+ Tukemaan tervettä sydän- ja verisuonijärjestelmää, aivoja, näköä ja mielialaa.

+ Tassut halkeilevat ja ovat kuivat

+ Iho kutisee ja on kuiva

+ Turkki on eloton

+ Nivelrikko

+ Aktiivisesti urheileville koirille palautumisen tehostamiseen

+ Tiineenä olevalle nartulle

+ Kaikissa tapauksissa, joissa epäillään tulehdusta sairauden aiheuttajana

+100% luonnonmukainen ja GMO-vapaa

Effektri Gold on kehitetty ylläpitämään myös Effektri Omega-3-öljystä jo saavutettua tasapainoa tarjoamalla turvallisen päivittäisen annoksen parasta omega-öljyä, joka on rikastettu riittävällä määrällä helposti imeytyviä ja biologisesti hyödynnettäviä komponentteja, kuten MSM:ä, glukosamiinia ja kondroitiininia. Gold on kehitetty helpottamaan arkeasi. Yksi tuote perheesi kaikenikäisille koirille. Voit valita tuotteen nivelvaivoihin, huonokuntoiselle iholle ja turkille, palautumiseen, hormonaalisen tasapainon palauttamiseen ja ylläpitämiseen, kuiville ja halkeileville tassuille sekä atopialle. Myös närästysherkille koirille.

Pakkauskoot: Saatavilla  500 ml ja 1000 ml pakkauksissa.

Tarkka ravintosisältö lisätietoja kohdassa.

Tiesitkö?

EFSA ( Euroopan elintarviketurvallisuus ) on hyväksynyt yhteensä 17 myönteistä terveysväittämää Effektrissä käytetyn kala-oliiviöljysekoituksen vaikuttaville aineille. Lääkelaatuisen extra-neitsytoliiviöljyn polyfenolit tekevät Effektristä bioaktiivisen, joka pitää omega-3-sarjan EPA:n ja DHA:n ja sekä muut rasvahapot ( omega-3,6,7 ja ) toimintakykyisinä ja imeytyvässä muodossa. Oliiviöljyn bioaktiiviset polyfenolit ovat saaneet ainoana antioksidanttina hyväksytyn EFSA:n terveysväittämän: ” Oliiviöljyn polyfenolit ( 5mg/vrk ) suojaavat veren rasvahappoja hapettumiselta ”

Effektri pullotetaan turvallisiin pakkauksiin, jotka pitävät tuotteen stabiilina, eikä hapettumista ilmene vuosienkaan varastoinnissa.

HUOM! Tuotteen käytön alussa kuona-aineiden vauhdikas erittyminen voi aiheuttaa esim. kutinaa, ihon punoitusta tai löysää vatsaa. Annostelua kannattaa tällöin pienentää ja nostaa pikkuhiljaa kohti suositusta.

 

Koostumus: 20ml Effektri Goldia

Omega-3 (EPA ja DHA) villikalaöljy

Noudattaa kestävän kalastuksen periaatteita.

Pyyntialue/lajit: Islanti-Chile / makrilli, sardelli,sardiini, anjovis )

Lääkelaatuinen extra-neitsytoliiviöljy ( Espanja )

Erittäin korkeat polyfenolipitoisuudet

Glukosamiini

MSM (metyylisulfonyylimetaani)

Kondroitiinisulfaatti

RRR-alfa-tokoferoli (Luonnollinen E-vitamiini)

Kaliumsorbaatti

Luontainen E-vitamiini

D-Vitamiini

Valmistettu EU:n määrittelemien tiukkojen laatustandardien mukaisesti.

Ainesosat ja ravintoarvot:

Suositeltu päivittäinen annos: 0,40 ml / painokilo

Annoslaskuri: effebalance.fi

Ravintoaineet 20ml:ssa tuotetta:

Energia 90 kcal/374 kJ

Raakavalkuainen 0

Hiilihydraatit 0

Rasva 10.0

Tyydyttyneet rasvahapot 2218

Kertatyydyttymättömät rasvahapot 4976

Omega-9 3960

Monityydyttymättömät rasvahapot 2624

Omega-6 380

Omega-3 2048

C20:5 (EPA) 1152

C22:6 (DHA) 522

D- Glukosamiini 417

MSM 417

Kondroitiinisulfaatti 147

Kaliumsorbaatti 58.8

Oliiviöljyn polyfenolit 2.8

RRR-alfa-Tokoferoli 19.6

D-vitamiini 1.0

SEKOITETTAVA ENNEN KÄYTTÖÄ 

Säilytys:

Säilytä avaamaton pullo auringonvalolta suojattuna

huoneenlämmössä. Säilytä avattu pullo viileässä ja valolta

suojattuna. Käytä 4kk aikana avaamisesta.

Viimeinen käyttöpäivä: Katso pakkauksesta

Tutkimus, turvallisuus ja tehokkuus

ovat helppouden lisäksi sinun ja eläintesi etuoikeus, kun käytössänne on Effektri Gold Dog. Goldissa on keskitytty toimivien komponenttien yhdistelmään ja se pohjautuukin isolta osin Effektri Omega-3-tuotteen bioaktiivisuuteen.

iden tärkeiden asioiden koostamiseksi yhteen pakettiin, on tehty liki 30-vuoden tuotekehitys- ja tutkimustyö. Kehitys jatkuu edelleen tutkimuslaitoksissa Suomessa, Norjassa, Islannissa, Hollannissa, Italiassa ja Espanjassa. Meidän tavoitteena on kasvaa johtavaksi ravitsemuksellista neuvontaa ja korkealaatuisia tuotteita tarjoavaksi yritykseksi eläinten hyvinvointimarkkinoilla, jotta sinä voit keskittyä kullanarvoisiin hetkiin yhdessä lemmikkisi kanssa.

TUPLATEHO

Tutkimuksissa saatu tieto on pohjana nyt myös uudelle Effektri Goldille, jossa nivelravinteet ja extra-neitsytoliiviöljyn polyfenolit on yhdistetty puhdistetun kalaöljyn omega-3-rasvahappohin tavalla, jolla eläin pystyy turvallisesti ja tehokkaasti palauttamaan ja ylläpitämään normaalin omega-3/6-rasvahappojen tasapainon elimistössä pysyvästi.

Tehokkaan kuljetusmekanismin ansiosta nivelravinteiden komponentit saadaan imeytymään elimistön hyötykäyttöön ” tuplateholla ”.

RATKAISU

Nivelrikko, iho-ongelmat, kuivat ja halkeilevat sekä tulehtuneet tassut, haasteita painonhallinnassa, hormonaalista epätasapainoa, lihas- ja niveljäykkyyttä, ravinteet imeytyvät heikosti, toipuminen on hidasta ja energiatasot alhaalla. Mm. näihin haasteisiin yhdistetään usein poikkeava rasva-aineenvaihdunta ja krooninen matala-asteinen tulehdus.

Länsimainen ruokavalio sisältää nykyään usein liikaa omega-6-rasvahappoja verrattuna omega-3-rasvahappoihin. Epätasapainoinen ja yksipuolinen  ruokinta, on yksi merkittävä tekijä, joka voi lisätä matala-asteisen tulehduksen syntyriskiä ja tätä kautta terveyshaasteita eläimillä. Omega-3-rasvahappojen (EPA ja DHA) riittävä päivittäinen saanti on ehdottoman tärkeää ihmisten tavoin myös eläimillä. Laadukas polyfenoleja sisältävä kalaöljyvalmiste optimoi solukalvon rasvahappoprofiilia niin, että ravinteiden soluunvienti ja kuona-aineiden erittyminen paranee sekä EPA- ja DHA-rasvahappojen imeytyminen tehostuu. Huolehdi oikeasta painonmukaisesta annoksesta päivittäin.

HUOM! Tuotteen käytön alussa kuona-aineiden vauhdikas erittyminen voi aiheuttaa esim. kutinaa, ihon punoitusta tai löysää vatsaa. Annostelua kannattaa tällöin pienentää ja nostaa pikkuhiljaa kohti suositusta.

Patentoitu koostumus

Effektri Goldin erinomaisen imeytyvyyden taustalla ovat tarkkaan valitut raaka-aineet, joissa yhdistyy arktisen ja Välimeren ruokavalioiden parhaat puolet. Kalaöljyn laatu ja säilyvyys ovat ensiarvoisen tärkeitä asioita kaikenikäisille koirille, koska hapettuneet öljyt kuormittavat tarpeettomasti elimistön luontaista antioksidanttisuojaa. Effektrissä on vahvin mahdollinen suoja hapettumista vastaan. Extra-neitsytoliiviöljy toimii ”hapettumisenestoaineena” ja on ainoa antioksidantti, joka on saanut EFSA:n ( Euroopan elintarviketurvallisuus ) hyväksymän terveysväittämän. (Lue alta *)

Effektrin toimintamekanismia ja suojaamismenetelmiä on kehitetty vuosikymmenten ajan eri tutkimuslaitoksissa. Effektri Gold pullotetaan turvallisiin pakkauksiin, jotka pitävät tuotteen stabiilina, eikä hapettumista ilmene vuosienkaan varastoinnissa.

Eläinlääkärit suosittelevat imeytyvää omega-3-öljyä

Eläinlääkärit ovat laajasti havainneet Effektri tuotesarjan poikkeuksellisen toimintamekanismin ja sen tuomat hyödyt nivelrikon, tassutulehduksien, iho-ja turkkiongelmien yms. hoidon tukena.

Rajut suunnanmuutokset, kovat harjoitukset pitävällä alustalla, kuiva ja kylmä talvi, harrastaminen karkeilla alustoilla ja useat muut syyt voivat johtaa anturoiden kuivumiseen sitä kautta halkeamiseen sekä tulehtumiseen. Riittävän pitkäaikainen ja säännöllinen Effektrin käyttö huoltaa anturoita ja voitelee niveliä sekä lisää joustavuutta lihaksissa. Solukalvon optimaalinen rasvahappoprofiili edesauttaa myös ravinteiden imeytymistä solun sisäosiin ja parantaa kuona-aineenvaihduntaa. Tämä voi näkyä nopeasti mm. tehokkaana palautumisena rankoista harjoituksista ja sairauden jälkitiloista.

Miksi Effektri Gold hevoselle?

Effektri Gold tukee terveitä niveliä, kudoksia, ihoa ja luustoa hevosesi kehittyessä aikuisesta iäkkäämmäksi. Effektri Gold-öljyn ja komponenttien, kuten MSM:n, glukosamiinin ja kondroitiinin synergistinen vaikutus saa imeytymistehokkuuden omalle tasolle. Effektri Goldilla on positiivinen vaikutus eläimesi hyvinvointiin ja sen käyttäytymiseen tukemalla tervettä ja onnellista ikääntymistä.

Valitse oikea pullokoko, käytä kätevää annostelunokkaa ja lorauta oikea määrä kullekkin perheenjäsenelle.

+ Ikääntyville poneille ja hevosille parantamaan elämänlaatua

+ Suojaamaan niveliä, kudoksia ja luustoa sekä vaimentamaan tulehdusta nivelkudoksessa

+ Tukemaan tervettä sydän- ja verisuonijärjestelmää, aivoja, näköä ja mielialaa.

+ Huonokuntoisille kavioille

+ Kutisevalle iholle

+ Huonokuntoiselle karvalle ja jouhille

+ Nivelrikkoon

+ Aktiivisesti liikkuville hevosille palautumisen tehostamiseen

+ Kaikissa tapauksissa, joissa epäillään tulehdusta sairauden aiheuttajana

+100% luonnonmukainen ja GMO-vapaa

Effektri Gold on kehitetty ylläpitämään myös Effektri Omega-3-öljystä jo saavutettua tasapainoa tarjoamalla turvallisen päivittäisen annoksen parasta omega-öljyä, joka on rikastettu riittävällä määrällä helposti imeytyviä ja biologisesti hyödynnettäviä komponentteja, kuten MSM:ää, glukosamiinia ja kondroitiininia. Gold on kehitetty helpottamaan arkeasi. Yksi tuote perheesi kaikenikäisille hevosille. Voit valita tuotteen nivelvaivoihin, huonokuntoiselle iholle ja karvalle, palautumiseen, hormonaalisen tasapainon palauttamiseen ja ylläpitämiseen, huonokuntoisille kavioille. Pakkauskoot:

Saatavilla 1000 ml pakkauksessa.

Tarkka ravintosisältö lisätietoja kohdassa.

Tiesitkö?

EFSA ( Euroopan elintarviketurvallisuus ) on hyväksynyt yhteensä 17 myönteistä terveysväittämää Effektrissä käytetyn kala-oliiviöljysekoituksen vaikuttaville aineille. Lääkelaatuisen extra-neitsytoliiviöljyn polyfenolit tekevät Effektristä bioaktiivisen, joka pitää omega-3-sarjan EPA:n ja DHA:n ja sekä muut rasvahapot ( omega-3,6,7 ja ) toimintakykyisinä ja imeytyvässä muodossa. Oliiviöljyn bioaktiiviset polyfenolit ovat saaneet ainoana antioksidanttina hyväksytyn EFSA:n terveysväittämän: ” Oliiviöljyn polyfenolit ( 5mg/vrk ) suojaavat veren rasvahappoja hapettumiselta ”

Käytämme pakkauksia, jotka ovat Effektrin säilömiseen erinomaisia vaihtoehtoja. Hapettumista ei tapahdu edes pitkäaikaisessa varastoinnissa.

HUOM! Tuotteen käytön alussa kuona-aineiden vauhdikas erittyminen voi aiheuttaa esim. kutinaa, ihon punoitusta tai löysää vatsaa. Annostelua kannattaa tällöin pienentää ja nostaa pikkuhiljaa kohti suositusta.

Koostumus: 20ml Effektri Goldia

Omega-3 (EPA ja DHA) villikalaöljy

Noudattaa kestävän kalastuksen periaatteita.

Pyyntialue/lajit: Islanti-Chile / makrilli, sardelli,sardiini, anjovis )

Lääkelaatuinen extra-neitsytoliiviöljy ( Espanja )

Erittäin korkeat polyfenolipitoisuudet

Glukosamiini

MSM (metyylisulfonyylimetaani)

Kondroitiinisulfaatti

RRR-alfa-tokoferoli (Luonnollinen E-vitamiini)

Kaliumsorbaatti

Luontainen E-vitamiini

D-Vitamiini

Valmistettu EU:n määrittelemien tiukkojen laatustandardien mukaisesti.

Ainesosat ja ravintoarvot:

Suositeltu päivittäinen annos: 0,40 ml / painokilo

Annoslaskuri: effebalance.fi

Ravintoaineet 20ml:ssa tuotetta:

Energia 90 kcal/374 kJ

Raakavalkuainen 0

Hiilihydraatit 0

Rasva 10.0

Tyydyttyneet rasvahapot 2218

Kertatyydyttymättömät rasvahapot 4976

Omega-9 3960

Monityydyttymättömät rasvahapot 2624

Omega-6 380

Omega-3 2048

C20:5 (EPA) 1152

C22:6 (DHA) 522

D- Glukosamiini 417

MSM 417

Kondroitiinisulfaatti 147

Kaliumsorbaatti 58.8

Oliiviöljyn polyfenolit 2.8

RRR-alfa-Tokoferoli 19.6

D-vitamiini 1.0

SEKOITETTAVA ENNEN KÄYTTÖÄ 

Säilytys:

Säilytä avaamaton pullo auringonvalolta suojattuna

huoneenlämmössä. Säilytä avattu pullo viileässä ja valolta

suojattuna. Käytä 4kk aikana avaamisesta.

Viimeinen käyttöpäivä: Katso pakkauksesta

 

Tutkimus, turvallisuus ja tehokkuus

ovat helppouden lisäksi sinun ja eläintesi etuoikeus, kun käytössänne on Effektri Gold Equi. Goldissa on keskitytty toimivien komponenttien yhdistelmään ja se pohjautuukin isolta osin Effektri Omega-3-tuotteen bioaktiivisuuteen.

iden tärkeiden asioiden koostamiseksi yhteen pakettiin, on tehty liki 30-vuoden tuotekehitys- ja tutkimustyö. Kehitys jatkuu edelleen tutkimuslaitoksissa Suomessa, Norjassa, Islannissa, Hollannissa, Italiassa ja Espanjassa. Meidän tavoitteena on kasvaa johtavaksi ravitsemuksellista neuvontaa ja korkealaatuisia tuotteita tarjoavaksi yritykseksi eläinten hyvinvointimarkkinoilla, jotta sinä voit keskittyä kullanarvoisiin hetkiin yhdessä hevosesi kanssa.

TUPLATEHO

Tutkimuksissa saatu tieto on pohjana nyt myös uudelle Effektri Goldille, jossa nivelravinteet ja extra-neitsytoliiviöljyn polyfenolit on yhdistetty puhdistetun kalaöljyn omega-3-rasvahappoihin tavalla, jolla eläin pystyy turvallisesti ja tehokkaasti palauttamaan ja ylläpitämään normaalin omega-3/6-rasvahappojen tasapainon elimistössä pysyvästi.

Tehokkaan kuljetusmekanismin ansiosta nivelravinteiden komponentit saadaan imeytymään elimistön hyötykäyttöön ” tuplateholla ”.

RATKAISU

Nivelrikko, iho-ongelmat, haasteita painonhallinnassa, hormonaalista epätasapainoa, lihas- ja niveljäykkyyttä, ravinteet imeytyvät heikosti, toipuminen on hidasta ja energiatasot alhaalla. Mm. näihin haasteisiin yhdistetään usein poikkeava rasva-aineenvaihdunta ja krooninen matala-asteinen tulehdus.

Länsimainen ruokavalio sisältää nykyään usein liikaa omega-6-rasvahappoja verrattuna omega-3-rasvahappoihin. Epätasapainoinen ja yksipuolinen  ruokinta, on yksi merkittävä tekijä, joka voi lisätä matala-asteisen tulehduksen syntyriskiä ja tätä kautta terveyshaasteita eläimillä. Omega-3-rasvahappojen (EPA ja DHA) riittävä päivittäinen saanti on ehdottoman tärkeää ihmisten tavoin myös eläimillä. Laadukas polyfenoleja sisältävä kalaöljyvalmiste optimoi solukalvon rasvahappoprofiilia niin, että ravinteiden soluunvienti ja kuona-aineiden erittyminen paranee sekä EPA- ja DHA-rasvahappojen imeytyminen tehostuu. Huolehdi oikeasta painonmukaisesta annoksesta päivittäin.

Patentoitu koostumus

Effektri Goldin erinomaisen imeytyvyyden taustalla ovat tarkkaan valitut raaka-aineet, joissa yhdistyy arktisen ja Välimeren ruokavalioiden parhaat puolet. Kalaöljyn laatu ja säilyvyys ovat ensiarvoisen tärkeitä asioita kaikenikäisille poneille ja hevosille, koska hapettuneet öljyt kuormittavat tarpeettomasti elimistön luontaista antioksidanttisuojaa. Effektrissä on vahvin mahdollinen suoja hapettumista vastaan. Extra-neitsytoliiviöljy toimii ”hapettumisenestoaineena” ja onkin ainoa antioksidantti, joka on saanut EFSA:n ( Euroopan elintarviketurvallisuus ) hyväksymän terveysväittämän suojaamisesta kalaöljyn herkkiä osia hapettumiselta .

Effektrin toimintamekanismia ja suojaamismenetelmiä on kehitetty vuosikymmenten ajan eri tutkimuslaitoksissa. Effektri Gold pullotetaan turvallisiin pakkauksiin, jotka pitävät tuotteen stabiilina, eikä hapettumista ilmene vuosienkaan varastoinnissa.

Eläinlääkärit suosittelevat imeytyvää omega-3-öljyä

Eläinlääkärit ovat laajasti havainneet Effektri tuotesarjan poikkeuksellisen toimintamekanismin ja sen tuomat hyödyt nivelrikon, iho-ja turkkiongelmien yms. hoidon tukena.

Rajut suunnanmuutokset, kovat harjoitukset pitävällä alustalla, kuiva ja kylmä talvi, harrastaminen karkeilla alustoilla ja useat muut syyt voivat johtaa haasteisiin lihasten, nivelien ja kavioiden kanssa. Riittävän pitkäaikainen ja säännöllinen Effektrin käyttö huoltaa kavioita ja voitelee niveliä sekä lisää joustavuutta lihaksissa. Solukalvon optimaalinen rasvahappoprofiili edesauttaa myös ravinteiden imeytymistä solun sisäosiin ja parantaa kuona-aineenvaihduntaa. Tämä voi näkyä nopeasti mm. tehokkaana palautumisena rankoista harjoituksista ja sairauden jälkitiloista.