Share |
Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Mush Hellä Freeze Dried Kana

Vaihtoehdot

Tuote Hinta Varastosaldo
Hellä Freeze Dried Kana 1,25kg (250g x 5)62.00 € Tilattavissa

HELLÄ FREEZE-DRIED KANA on pakastekuivattu versio Hellä Kanasta, joka on toiminnallinen ja vähärasvainen täysrehu.

Lihan lisäksi rehu sisältää Fermentoituja kasviksia, runsaasti hyödyllisiä  maitohappobakteereja, omega 3 kala- ja oliiviöljyä ja kalsiumia kananmunankuorista.

Tuotteet ovat tasapainotettu vitamiini- ja mineraalisekoituksella, sekä huolellisesti valituilla yrtteillä ja kasveilla.

Hellä Freeze-dried kana on ihanteellinen toipuville koirille, kuntoutukseen ja painonhallintaan. Koska Hellä kana on luuton ja sisältää vain yhtä proteiinilähdettä, rehu on myös erinomainen vaihtoehto koirille, joilla on allergioita tai herkkä vatsa.

HELPPO KÄYTTÄÄ –  pakastekuivattu ruoka on helppo ottaa mukaan, koska se painaa vähän, vie vähän tilaa ja on lisäksi kuivaa. Annostele ruokakulhoon, lisää vettä, odota viisi minuuttia ja ateria on valmis. 100 g tuotetta vastaa noin 300 g pakastettua raakaruokaa.

Uusi MUSH Hellä Freeze-dried on täydellinen reissuruoka. Loistava vaihtoehto sinulle, joka olet tottunut antamaan raakaruokaa koirallesi – aina silloin kun et pääse pakastimelle.

Broileri 90% (liha, -kivipiira, -maksa, -sydän), hapatetut kasvikset 5,8% (vesi, kaali, porkkana, punajuuri, lactobacillus fermentum, lactobacillus plantarum), vitamiini- ja hivenaine-esiseos 2% (kananmunan kuori, pellavansiemen, mallasjauhe, merilevä, panimohiiva, maitohorsma, voikukka, koivunlehti, nokkonen, porkkanarouhe), villikala-oliiviöljy 1,2%, kananmuna 1%.

Ravintosisältö / 100g

Energia (kJ/kcal) 2160/516
Proteiini (g) 47,1
Rasva (g) 34,3
Kalsiumia 1,8
Fosfori 0,9
Kosteus 6.2
Tuhka 6,8
Raakakuitu 1,7