Share |
Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Murren Kanakasvis-Mix

Vaihtoehdot

Tuote Hinta Varastosaldo
Murren Kanakasvis-Mix laattoina 10 kg (n. 240g/ kpl)45.00 € Tilattavissa
Murren Kanakasvis-Mix pullina 6kg (n.240g/ kpl)35.00 € Tilattavissa

Kanakasvis-mix on alunperin suunniteltu erityisesti allergisille koirille, mutta sitä käytetään lähes aina koirien perusruokinnassa. Kanakasvis-mix sisältää monipuolisesti kanan lihaa, rustoa, luuta, sydäntä ja kivipiiraa. Lisänä ateriassa on allergiaystävällistä jäävuorisalaattia, kurkkua ja camelinaöljyä. Kanakasvis-mix on kevyt ja viljaton – näin ollen se soveltuu myös koirille joilla on painon kanssa haasteita. Kanakasvis-mix sisältää jauhettua kanan luumateriaalia, joten jos koiran vatsa on kovalla tulee ateriaan lisätä luutonta broilerin lihaa, kasviksia tai esimerkiksi keitettyä tattaria, quinoaa tai hirssiä.

Murren Classic -ateriat ovat valmiita aterioita, jotka on suunniteltu erityisesti helpottamaan ruokintaa. Näiden avulla tarjoat koirallesi monipuolisia ja ravintorikkaita aterioita. Aterioita on aina tarkoitus antaa vaihtelevasti, jotta koirasi saa kaikki tarvitsemansa ravintoaineet ravinnostaan. Moniin raakapakasteaterioihin on lisätty sekä luut, lihat, sisäelimet että kasvikset ja kasviöljyt, mikä tekee aterioista erityisen käteviä.
 
Koostumus
Broileri (liha, -luu, -rusto, -kivipiira ja -sydän (luumateriaali 8 %)), kasvikset(jäävuorisalaatti, kurkku), camelinaöljy, sitruskuitu.

Ravintoaineet / 100 g
proteiini 10,96
rasva 10,88
tuhka 2,71
kosteus 72,64
kalsium 1,20
fosfori 0,79
Energia 637 KJ / 152 Kcal