Share |
Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Murren Lammas-Mix

Vaihtoehdot

Tuote Hinta Varastosaldo
Murren Lammas-Mix laattoina 10kg (n. 240g/ kpl)65.00 € Tilattavissa
Murren Lammas-Mix pullina 6kg (1kg x 6)46.00 € Tilattavissa
Murren Lammas-mix soveltuu kaikille koirille päivittäiseen ruokintaan, mutta se on suunniteltu erityisesti allergisen koiran eliminaatiodiettiin. Useimmat allergiset koirat sietävät hyvin lammasta ja vihreitä mietoja kasviksia. Lammas-mix on täysin viljaton ateria, joka sisältää ainoastaan lampaan lihaa, jauhettua lampaan rustoluumateriaalia 10 %, sisäelimiä, rasvaa ja vihreitä kasviksia. Lammas-mixin rasvaisempi koostumus tuo lisäenergiaa kylmään talvikauteen sekä on hyvä lisä kilpailevien ja metsästyskoirien treenikauden aikaiseen energiantuotantoon

Murren Classic -ateriat ovat valmiita aterioita, jotka on suunniteltu erityisesti helpottamaan ruokintaa. Näiden avulla tarjoat koirallesi monipuolisia ja ravintorikkaita aterioita. Aterioita on aina tarkoitus antaa vaihtelevasti, jotta koirasi saa kaikki tarvitsemansa ravintoaineet ravinnostaan. Moniin raakapakasteaterioihin on lisätty sekä luut, lihat, sisäelimet että kasvikset ja kasviöljyt, mikä tekee aterioista erityisen käteviä.

Vaikeasti allergisen koiran ruokinta saatetaan joutua pitämään pitkiäkin aikoja tai jopa pysyvästi rajattuna vain muutamiin raaka-aineisiin. Henkilökuntamme auttaa mielellään tällöin mahdollisesti tarvittavien lisäravinteiden ja suoliston kuntoa tukevien valmisteiden valinnassa.

Koostumus
Lammas (liha, rusto, luu (luumateriaali yht 10 %), rasva maksa, munuainen), kasvikset (jäävuorisalaatti, kurkku), camelinaöljy ja merilevä.

Ravintoaineet / 100 g
Proteiini 10.9
Rasva 25.8
Tuhka 6.1
Kosteus 56.8
Kalsium 1.8
Fosfori 1.0
Energia 1148 kJ/274 kCal