Share |
Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Murren Valmis Vauhti

Vaihtoehdot

Tuote Hinta Varastosaldo
Murren Valmis Vauhti 9kg (3kg x 3)42.00 € Tilattavissa

Tiedätkö sen menevän asennetyypin, jolla on aina jotain kivaa tekemistä vireillä ja sen mielestä kasvikset ovat pupunruokaa? Me tiedämme, se on hyvä ystävämme VAUHTI. On yhdentekevää, tuleeko kasvissoseista närästystä tai muita vatsanpuruja vai eikö rehut muuten vaan oikein maistu, koska VAUHTI tarjoillaan joka tapauksessa ilman kasviksia. Perinteiset kana ja sika ovat ottaneet kaverikseen mukaan lohen, josta saadaan hyviä rasvoja tukemaan vauhdikasta menoa. VAUHTI on A-luokan valinta menevälle koiralle, jolla täytyy olla aina laadukkaista raaka-aineista valmistettua bensaa tankissa! 

Murren VALMIS VAUHTI on kasviton täysravinto. VAUHTI sisältää eläinproteiininlähteenä kanaa, sikaa ja lohta. Kasviton ateria soveltuu erityisesti koirille, jotka eivät pidä kasvisten mausta tai saavat kasviksista vatsaoireita, kuten närästystä. VAUHTI soveltuu päivittäiseen raakaruokintaan sellaisenaan tai täydentämään muita ruokintamuotoja.

  • Päivittäiseen ruokintaan
  • Kasviton
  • Eläinproteiininlähteenä kana, sika ja lohi
  • Kotimainen
  • Luonnollinen
  • Helppo annostella ja sulattaa

Murren VALMIS -ateriat ovat sulatusta vaille käyttövalmiita - tosin jotkut koirat tykkäävät syödä ruokansa osittain jopa jäisenä, joten ei se sulattaminenkaan täysin ehdotonta ole. Kesähelteillä kohmeiset pullat voivat tarjota oikeinkin toivottua ja maistuvaa viilennystä! 

3 kg pussi sisältää noin 120 pullaa.
1 pulla painaa noin 25 g. 

Koostumus
Broileri 45 % (liha, luu, rustot), sika 47 % (liha, keuhko, henkitorvi, maksa, sydän), kirjolohi 16 %, camelinaöljy, kylmäpuristettu auringonkukkaöljy, kananmuna, nokkonen, merilevä, lisätyt mineraalit ja vitamiinit

Ravintoaineet / 100 g
Proteiini 16,3 g
Rasva 15,8 g
Tuhka 3,4 g
Kosteus 63,3 g
Energia (KJ) 881 KJ
Energia (Kcal) 211 Kcal
Kuitu 0,2 g
Kalsium 760 mg
Fosfori 550 mg
Magnesium 50 mg
Rauta 4,5 mg
Sinkki 5,6 mg
Mangaani 0,6 mg
Kupari 440 µg
Jodi 92 µg
Seleeni 22 µg
D-vitamiini 110 KY
E-vitamiini 2,4 mg

Ravitsemukselliset lisäaineet / 100 g
Magnesium 10 mg, rauta 1,2 mg, sinkki 0,4 mg, mangaani 0,4 mg, kupari 0,1 mg, jodi 0,02 mg, seleeni 0,01 mg