Share |
Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Murren Valmis Virkku

Vaihtoehdot

Tuote Hinta Varastosaldo
Murren Valmis Virkku 9kg (3kg x 3)42.00 € Tilattavissa

Tuntuuko ruokailu ankealta eikä pöperö oikein maistu? Pirteä ystävämme VIRKKU tietää tämän ongelman ja on siksi sisällyttänyt reseptiinsä kauhallisen vedet kielelle herauttavaa ja vatsaa hellivää naudanmahaa! Omistajan henkilökohtaisiin mieltymyksiin tuoksahtava maha ei ehkä vetoa, mutta helppoudessaan tämä raaka täysravinto on aivan vertaansa vailla. VIRKKU on vahvasti sitä mieltä, että tärkeintä on saada ruokailu maistumaan koiran mielestä ykkösluokan herkulta – ja sitähän tämä on nimenomaan! Jotta maistuvuudesta on saatu viimeisen päälle priimaa, on VIRKKU jättänyt matkasta pois myös kasvikset, jotka kaikille koirille eivät oikein tahdo maistua. Aitoa tavaraa siis kuppi täyteen ja ääntä kohti! 

Murren VALMIS VIRKKU on kasviton täysravinto. VIRKKU sisältää eläinproteiininlähteenä nautaa, sikaa ja mahaa. Kasviton ateria soveltuu erityisesti koirille, jotka eivät pidä kasvisten mausta tai saavat kasviksista vatsaoireita, kuten närästystä. VIRKKU soveltuu päivittäiseen raakaruokintaan tai täydentämään muita ruokintamuotoja ja erityisesti nirsoiluun taipuvaisille koirille. Reseptin sisältämä maha on monen koiran suurta herkkua, joten tämä ateriaa vetoaa herkullisesti valikoivaankin nenään.

  • Nirsoille koirille
  • Kasviton
  • Eläinproteiininlähteenä nauta, sika ja maha
  • Kotimainen
  • Luonnollinen
  • Helppo annostella ja sulattaa 

Murren VALMIS -ateriat ovat sulatusta vaille käyttövalmiita - tosin jotkut koirat tykkäävät syödä ruokansa osittain jopa jäisenä, joten ei se sulattaminenkaan täysin ehdotonta ole. Kesähelteillä kohmeiset pullat voivat tarjota oikeinkin toivottua ja maistuvaa viilennystä!

3 kg pussi sisältää noin 120 pullaa.
1 pulla painaa noin 25 g.

Koostumus
Nauta 51 % (maha, liha, maksa, rasva), sika 47 % (liha, keuhko, henkitorvi, sydän, luut, rustot), camelinaöljy, kylmäpuristettu auringonkukkaöljy, nokkonen, lisätyt mineraalit ja vitamiinit

Ravintoaineet / 100 g
Proteiini 16,1 g
Rasva 15,9 g
Tuhka 2,7 g
Kosteus 64,8 g
Energia (KJ) 868 KJ
Energia (Kcal) 207 Kcal
Kuitu 0,3 g
Kalsium 730 mg
Fosfori 490 mg
Magnesium 42 mg
Rauta 4,2 mg
Sinkki 6,0 mg
Mangaani 0,9 mg
Kupari 650 µg
Jodi 70 µg
Seleeni 15 µg
D-vitamiini 86 KY
E-vitamiini 2,1 mg

Ravitsemukselliset lisäaineet / 100 g
Magnesium 20 mg, rauta 2,5 mg, sinkki 0,8 mg, mangaani 0,8 mg, kupari 0,1 mg, jodi 0,04 mg, seleeni 0,01 mg, D-vitamiini 75 KY